به گزارش خبرنگار مهر، حامد حجتی که شامگاه جمعه در مراسم ششمین جشن اردیبهشت تئاتر قم برپا شده در سالن اجتماعات اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم حضور یافت تنها فردی بود که با اشاره به شهادت امام هادی(ع) از وظیفه هنرمندان در زمینه پاسداشت و تکریم مقام و شان ایشان سخن گفت.
وی با اشاره به هتک حرمت به شان این امام همام در سال های گذشته، وظیفه هنرمندان را در حضور هنرمندانه در پاسخ به این حرکت ها دانست.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به حضور افرادی چون حسین پارسایی، خبری و تفضلیان در این مراسم، تصریح کرد: نفس امثال این هنرمندان در قم کافی است و استفاده از محضر این اساتید، در ارتقا روح نمایش در قم موثر خواهد بود.
وی از زحمات رضا ابوذر در چهار سال گذشته در سمت ریاست انجمن هنرهای نمایشی نیز سپاسگذاری کرد و به حضور اصغر نوبخت در این سمت اشاره کرد و یادآور شد: زحمات سال های دراز، کم کم به ثمره های دلنشین خواهد رسید.
حجتی با یادآوری سال های حضور پیشکسوتان نمایش در قم، ابراز کرد: تئاتر قم قابلیت دارد در لحظات زندگی مردم نقش داشته باشد و این امر در سال های گذشته با حضور اساتید بسیار پررنگ بود.
معاون فرهنگی و هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم همچنین به حضور شهردار قم در مراسم اشاره کرد و گفت: حضور ایشان نشان داد، علاوه بر دغدغه های زیر ساختی و سازندگی های جاری در شهر مسئله ای برای مدیریت شهری وجود دارد و آن هنر است و این حضور نوید، هم افزایی استان برای پرداخت های فرهنگی و هنری است.
به گفته وی، آیین نامه شورای هماهنگی هنر استان از ابتدای سال جاری مورد تهیه و تدوین قرار گرفته است تا مبنای شکل گیری اتفاقات هنری در طول سال باشد.
حجتی از هنرمندان نمایش و تئاتر قم خواست تا مجموعه اجرایی ارشاد را در خلق اتفاقات هنری جدید یاری کنند و در ادامه گفت: گاهی اوقات تراکم انجام امور فرهنگی، سبب میشود از توجه به برخی امور غفلت شود و در این بین نیاز به یک گروه همیار و ناظر وجود دارد که اهالی تئاتر میتوانند با همراهی خود یاری کننده مسئولان باشند.
بازگشت به جایگاه اصلی قم در تئاتر و توقعاتی که در دنیا از قم شکل گرفته است، از موضوعات مورد تاکید معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد استان قم بود.
اینکه در سال 93 اتفاقات جدیدی در حوزه هنر قم رخ دهد، نیازمند حمایت ها و همدلی اساتید و فعالان عرصه نمایش است که حجتی به آن اشاره کرد و قم را یک اندیشه دانست که برای توسعه آن راهی جز هنر وجود ندارد.
نظر شما